A két férfi elkövetőt elfogták; bár a hétvégi házas övezet bejáratár rendőrök és polgárőrök vigyázták, a betörők egy msáik útvonalon meg tudták közelíteni a házakat

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarszív
vagy a fütyibe engedni azt a bizonyos állatot, amikor hugyoznak!
Hogy is hívják??
Ki tudja?
Bandita
Hát igen a boldog békeidőkben ez nem így működött! Először Áj ki vagy utána Áj ki voltál és egy lövés a homlokába hogy meg ne sántuljon és hogy ne tudjon mellé beszélni többé És azt mondták az illetékesek hogy rossz helyen volt rossz időben ennyi.
safi
Statárium. Borsodban nem mernek az emberek eljönni abból a házból sem, ami a fejükre dől, mert csónakokkal járnak a varjak, összeszednek mindent, aztán ami felesleges, azt egyszerűen elengedik a vízben. Miskolcon, a bevásárló központok felett, egész éjjel köröznek a rendőrségi helikopterek, és reflektorral és hangosbemondóval "védekeznek" a rablások ellen. Ez időt, embert és pénzt von el a tényleges védekezéstől.
másvirág
@safi: Statárium ? De ki merne lőni ? A gárda hivatalból sem teheti ,mert "nem létezik",létezik hadsereg?, a redőrség meg nem áll úgy anyagilag,hogy legyen elég lőszere. (Marad a szemhúnyás a diákcsinyek felett.) :-(
marlin
Szójjon máá valaki a zOrr bán, meg a Pint érr uraknak, hogy letelllett a "két hét" !!
Vagy miért is kell két darab, ilyen igen nagy embernek hazudnia??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.