Júniusra tovább emelkedett azok aránya, akik szerint az országban jó irányba mennek a dolgok, és 2006 tavasza óta először fordul elő, hogy többen vannak a derűsen vélekedők, mint a pesszimisták - derül ki a Medián legfrissebb felméréséből.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petmail13
Azt mondom lehet itt tőlem diktatúra meg ilyen fidesz hatalom mindenhol, de lássak eredményt, ha látok változásokat pozitív irányt akkor jövőre rájuk fogok szavazni, de ha nem akkor nem
másvirág
Fletó mester sem csak az aranyköpéseiről volt híres ! Az elhiresűlt Arab-terrorista focistákról és nemzeti csapatáról,való megjegyzése éppen a Svájci frankban és Jenben levő lakáshiteleseknek tette be akkor a kaput. (Vagy tán= úgyan a fene sem emlékszik már arra mikor mondta ezt már nagy vezírűnk,oly rég volt!)Tán igaz se volt?
szaboria
@furfang: Azok aki nincsenek meg elegédva hidd el elég sokan lettek csak nekik már nemfutja internetre sem.
: @másvirág: Nehogy már Gyurcsány legyen a hitelekért felelős ha tudsz számolni nagyon sokan pont az Orbán idején vették fel a kölcsönöket a lakásokhoz , akik késöbb azok zöme már szabadfelhasználású hitelek.A laksáhiteleknek mindig is kisebb volt a kamata mig a szabdfelhasználásúé már magasabb. Csak a bemutatot bedölt hiteleseknek nem csak lakás hitelük van általában hanem mellete még más hitelek is.Sokan elfelejtettek a közmondást addig nyujtózkodj amig a takaród ér.
nyanya001
Csak hallanátok azt a szöveget, amit az emberek mondanak úton, útfélen.
Az az igazi közvélemény.
szaboria
És még ot van a sokbevásárlókártyais van akinek már 3-4 van a birtokában mert ezeket ütreföre adták ki a nagy bevásárló üzletek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.