Matolcsy György, a FIDESZ kormány nemzetgazdasági minisztere leváltotta Szikora Jánost az APEH elnöki posztjáról, akinek nem kis része volt abban, hogy az adóhivatal az utóbbi három évben több mint 20 ezer vagyongyarapodási vizsgálatot folytatott le. A politikai semlegesség égisze alatt még a jelenlegi miniszterelnök ellen is vizsgálódtak, de rosszindulatú feltételezésük nem igazolódott be. Az ellenőrzések eredménye közel 200 milliárd forint adótartozás, aminek egy része soha nem fog az APEH kasszájába befolyni. Információink szerint a személyi jövedelemadóval kapcsolatos ellenőrzések - hivatalosan így nevezi az adóhivatal a vagyonosodási vizsgálatokat - továbbra is kiemelt szerephez jutnak, ugyanis a jelenlegi kormánynak sem érdeke az adómorál gyengítése.

Forrás: adohirek.hu
Feltöltő: adohirek
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adohirek
A vagyongyarapodási vizsgálatok kivédésének hatékony módszerei: www.vagyonellenor.hu

csutak
@adohirek: Megy itt izomból a másik kicsinálása ezerrel!
másvirág
@csutak: Van választék a csalókból meg az űgyeskedökből mindkét oldalon! Ne sajnáljuk öket.Felét bevalják felét elkobozzák,még akkor is gazdagabbak lesznek
vélhetöen,mint mi ketten egyűttvéve.Ezt látatlanbam merem állitani !!! :-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.