A szocialista párt sosem lesz vezérelvű párt, de a pártdemokrácia nem okozhat versenyhátrányt a politikai küzdelemben - mondta a Duna Televízióban Mesterházy Attila, az MSZP frissen megválasztott új elnöke. Mesterházy kitart amellett, hogy 2014-ben egy újjászervezett MSZP váltópártként léphet majd fel a Fidesszel szemben.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@MNG: Pontosan! Váltás volt; nem is akármilyen! Nem a problémát söpörték a vörös szőnyeg alá, hanem az MSZP-t! tetszik, nem tetszik: ez van!

@MNG: Kár az energiát pocsékolni! A bélyeg felnyalja saját magát, azután pedig lehullik, mint a fáradt légy!
csikknorisz
''a pártdemokrácia nem okozhat versenyhátrányt a politikai küzdelemben'' Magyarul: ugy szavazol ahogy akarsz, sajat belatasod szerint, de ha ez nem egyezik azzal, ahogy mi akarjuk, seggbe leszel rugva. Melyik partra is jellemzo ez? Fidesz netan? Pl.: ''Nem szavaztak Domokosra, pénzbüntetést kapnak'' beol.hu/bekes/kozelet/nem-szavaztak-domokosra-penzbuntetest-kapnak-315203 Egyik kutya, masik eb. Ilyenek papolnak demokraciarol? Mesehazi meg Orban? Ugyan mar.
inkvi
@csikknorisz: Minden ember egy önálló egyéniség!
Dr.luigilongo60
@inkvi:
"Minden ember egy önálló egyéniség! "

Egészen addig, míg a zsákmányszerzés érdekében beáll egy olyan csapatba, ahol csak egyfajta vélemény létezik.
Ilyen volt régen az Mszmp és most ilyen a Fidesz.
A hasonlóság hátborzongató.

inkvi
@luigilongo60: Megint elfeledkezel valamiről: MSZP pártfegyelmi nyomákolás! Elfogult vagy! Bár én is kissé eltévedtem, mert az SZDSZ is kellett hozzá! Bár azzal a pártkoallícióval nem dicsekednék!
inkvi
@luigilongo60: Az MSZMP-t ne bántsd, mert összeakad a bajszunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.