A hétvégén 100 milliárd forintos kiadási megtakarítást próbál összehozni a kormány – miután az IMF/EU küldöttsége nem volt hajlandó elfogadni a kormány javaslatát, miszerint lazítsák az idei 3,8 százalékos hiánycélt, 4-4,5 százalékra, jelentette az Index. A hitelezőkkel folytatott tárgyalásokon változatlanul meg kellene egyezni a jövő évi hitelcélról, a bankadó mértékéről, a bajbajutott jelzálog-hitelesek megmentését célzó programról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
Mint irtam régebben nem enged az IMF és az EU sem tehár csak azt kellene folytatni amit a bajnai elkezdett és nem öröké szidni mert jó irányban lenditette az országot csak Vktorkáék más szerettek volnam igy viszont nem tudnak több pénz kivenni az állam kasszából.Annyi embert lecseréltek, hogy már követni sem lehet mert minden hova csak párt kagtonák kerültek az sem számit, hogy az adott munkához alaig értenek.
Dr.luigilongo60
"A kormány nem készít sem B-tervet, sem megszorító, sem kiadáscsökkentő csomagot. Ezzel kapcsolatban valótlanok az Index szombat reggeli értesülései – írja az MTI kormányzati forrásokra hivatkozva. Az viszont igaz, hogy két ügyben komoly nézeteltérés van a kormány és az IMF között.
 Ez a két ügy a bankadó idei bevezetését és a Simor András jegybankelnök fizetésének csökkentését szolgáló javaslat. Akár már a hétvégén nyilvánosságra hozhatja a kormány és az IMF is a saját, a tárgyalásokkal kapcsolatos álláspontját, de még nem tudni, hogy ezt együtt, vagy külön-külön teszik meg."

Viktor, és akkor hunnan lesz lé mi?

orogordog
"Az Orbán-kormány versenyt fut az idővel. Tudják, hogy sokan csak azért szavaztak rájuk, mert bármi áron változást akartak. Az Orbán-kormánynak addig kell cselekednie, amíg az emberek nem döbbennek rá az igazságra: jobb lesz a középosztálynak, de rosszabb lesz a munkásnak, a dolgozó tömegeknek."

Úgy néz ki az idő és az IMF felőrli a fidesz szavahihetőségét.
KöBüKi
@orogordog: A fütyesz szavahihetőségét már saját maga felőrőlte!!!!
inkvi
Emlékszem én mikor a FIDESZ is gőzerővel belezavarta a népi szavazást az EU-ba! Meg arra is: ki vette fel ezt az uccsó hitelt!

Most görcsöljenek!

El van adva az ország: ide is és főleg oda is!

@szaboria: A Bajnai-féle izraeli kötödés a 3.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.