A Jobbik támogatja azt a stratégiát, amelyet a kormány a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unió delegációjával való tárgyalásokon folytatott.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
A jobbik rájött, hogy többet nyer(l)het, ha többet nyal! Egyértelmű! Tesznek a választóikra!:-(
Dr.luigilongo60
@lópicigáspár: És milyen betegség az a Kdnp?
Valami gennyes dudor a Fütyesz testén?
lópicigáspár
@luigilongo60: Szerintem egy begyűlt gilva, amit előbb utóbb kinyomnak és szétfröccsen, aztán csak egy rossz emlék maradd.
orogordog
Jobbik szavazótábora is rohamosan csökken. Nem kell gárda, az Orbánnak dehogy nem.
Ez az ember mindig mást mond mit amit tesz.
dr. prédikátor
Affene már a jobbik is megtalálta a segget???Csak azt nem tudom,hogy felválltva vagy egyszerre nyalják a törpeführer seggét ???Csak igy tovább lassan már a csont is kilátszik a törpe seggén!!!!
inkvi
@luigilongo60: 22 08: Ne használj királyi többest, az másnak sem vált be. A Jobbikot az MSZP nem hozhatta létre. Ekkora baklövést nem követtek el! Azért hozta volna létre, hogy küzdjön vele a dobogóra kerülésért? Én ilyet sosem mondtam. Bár az MSZP-nek rengeteg köze volt hozzá, hogy a JOBBIK megizmosodott: ez igaz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.