Két darab kézigránátot találtak a rendőrök a Magyar Nemzeti Gárda békéscsabai rendezvényének helyt adó tanya közelében szombaton - közölte az MTI érdeklődésére a szervezet Békés megyei vezetője. A fővárosból tűzszerészek indultak a helyszínre, hogy megvizsgálják a helyszínen talált eszközöket.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laja001
Fityusz vajon nem lenne e érdekes párttá alakítani a M gárdát? mint pártot nem lehetne tiltani?És pártoknak is van jelképe mint narancs,szekfű ,stb lehetne árpádsávos zászló és az egyenruha is lehetne ? Vagy a pártokat is be tiltanák?
Nemezis
Na most a rendezvényen, vagy a közelében találták, mert nem mindegy. Ha az utcánkban találnak egy bombát, akkor megyek a sittre? Fasz media, nekik már ez is hir.
inkvi
@csikknorisz: Ennek volt valami előzménye: a napokban olvastam: csak már nem emlékszem rá. Valami disznóságot csináltak?
Nemezis
i@csikknorisz: Ere most most mit lehet mondani? Majd minden fityisz rendezvénynél bobát kell valakinek gyanitani, és bejelenteni. Majd megnézzük a reakciót.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.