Augusztus 5-én járt le a harmadik Magyar Köztársaság harmadik államfőjének, Sólyom Lászlónak a mandátuma. A távozó, értékrendjét tekintve konzervatív elnök mindvégig ellenszélben volt kénytelen tevékenykedni a baloldali-liberális kormányok alatt. Most a saját oldalról támadó légmozgás fújta el az utód, Schmitt Pál útjából.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Hogy lenne mar civil? Eddig is sok szolgaltatas jart a lekoszont nagykutyaknak, a fityesz meg meg megtoldotta nemreg, mintegy ''bocsi hogy nem Te voltal a valasztottunk, Laci, fogadd el ezt bucsuajandekkent'' gesztuskent.
csikknorisz
@luigilongo60: Ez termeszetes, kopott munkasruha, svajci sapka, fekete keretes sztk-szemuveg- komboban fog ezutan beulni a trabiba. Labbeli esetenkent valtozhat, melegben szakadt szandal lyukas zoknival, esoben gumicsizma. :)
Dr.luigilongo60
@csikknorisz: Ezen jót röhögtem, mert vizuális típus vagyok.
bra048
Nyugodtan és bármikor szagolgathatja a kedvenc virágait, nem kell tovább országos
ügyekkel bajlódnia. Eddig sem nagyon szerette ezeket, nem való volt közt. elnöknek....

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.