A nagy meleg miatt csökkenteni kellett a vonatok sebességét Tata és Tatabánya között. Emiatt hétfőn késésekkel kell számolni a MÁV szerint.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
''A nagy meleg miatt késésekre számíthatnak az utasok hétfőn a Budapest-Győr-Hegyeshalom vasútvonalon, Tatabánya és Tata között ugyanis 40 kilométer per órára kellett csökkenteni kellett a szerelvények sebességét az egyik vágányon. Télen a hideg miatt, tavasszal a tavaszi szellő miatt, ősszel pedig majd a levélhullás miatt kell késésekre számítaniuk a MÁV méregdrága "szolgáltatásait" kényszerből igénybe vevőknek. '' kuruc.info/r/2/64615/ Na, ezzel egyetertek. Nem surun ulok vonatra, pont azert, mert qva draga. Mult heten megis megtettem. Termeszetesen kesett. Termeszetesen a csatlakozo vonat cseszett 8 percet varni. 2 orat kellett Szolnokon dekkolnunk. Termeszetesen nem tul szep szavakkal ecseteltem kozben a MAV ''szolgaltatasait''.
csutak
Eindhoven reptéren leszáll a gép.
Az én uticélom Oss volt.
Ha hétvégén mentem vissza akkor vonat vagy busz.
(Hétköznap mikróbusszal jöttek értünk.)
Vonat: Eindhoven St. Hertogenbosch ott átszáll - Oss ost 16,50 Ejró
Busz Eindhoven központból, reptéri jegyváltással: 3,00 Ejró!
marlin
Hiányzik a cikkből, hogy mit tett a doktorvölner az anomáliák megszüntetése és a vonatok "beindítása" érdekében!!
Ha nincs csinadratta, meg díszebéd, (ingyenkaja) akkor nem megy??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.