Kitelepítené a cigány származású, többszörösen visszaeső bűnözőket a Jobbik Miskolcról, táborba zárná őket, és akár állampolgárságukat is megvonná - jelentette be Szegedi Márton, a párt miskolci polgármesterjelöltje sajtótájékoztatón, kedden.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@szaboria: Kint is él egy réteg, akik igen okosan és jól megélnek a segélyekből!
Jobban tudják, hogy mi jár nekik, mint a bürkoraták:)
Diamont Frost
@szaboria: Szerintem se lesz addig pozitív változás, amig a börtönállapotok inkább hasonlítanak 4 csillagos szállodához, mint büntetőhelyhez.. Könyvtár, TV.konditerem, intim szoba stb.
Kolumbiában százszor is megkockáztatja a delikvens, hogy akar-e 1-2 évet lehúzni.
gabrella
Amit visszakivántok: a teljes foglalkoztatottság! Csak akkor még nem volt "vadkapitalizmus", ahol az átlagember minimus kiszolgáltatottá de inkább rabszolgává vált a nyugati tőkének.
furfang
Szerintem a családi pótlék rendszerén kell elsősorban változtatni. Ez a csp. rendszer ösztönzi a cigányokat is a szaporodáéra anélkül, hogy ezen kívül bármi más bevétele lenne a családnak. Egy francia újságíró le is írta a rólunk szóló cikkében, hogy nagyon furcsa a magyar szociális rendszer, alkalmas a szegénység szaporítására. Így is van!!!! A szaporodást kell meggátolni, nem segíteni ott, ahol alkalmatlanok a gyermek eltartására. Ne az állam azaz mi tartsuk el az egyre növekvő gyermeklétszámukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.