Az eddiginél bátrabb, támadóbb külpolitikát szeretne Orbán Viktor, aki Magyarország nagykövetei előtt beszélt erről hétfőn. Orbán szerint új világrend alakul, a Nyugat veszíteni fog gazdasági súlyából.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eva1215
Január : Nagyon jó vers átforgató vagy teki találat:))
csutak
@batukán: A külügyminiszter és a miniszterelnök elefánt a porcelánboltban!
Nagyon nagy kár ez hazánknak, mert ezek alapján ítélik meg az országot.
perta
Olyannyira bátor, hogy még a dalai Lámát sem merte fogadni, mert besz@rt az apró kínaiak reagálásától!
eva1215
Csak azt tudhatnám miért is hivták meg? Vagy ki az aki meghivta mert főváros polgármester még nem lesz a régi meg már nincs ki ad diszpolgárságot?
Blamázs a helyzet mert a másvilágot teremtő Orbán Kina felé kacsingat őket akarja le másolni sajna azt nem hiszem hogy az Unió jó szemmel fogja mézni .Ugyan is Kina Kommunista mi meg nem affelé tartunk ha igaz bár itthon sok a komcsizás akkor milyen komcsi vam még konzervativ komcsi talán ?...
luciferi
": Bátrabb diplomáciát szeretne Orbán Viktor" - vagyis másokat előre tol, ő maga meg háttérben marad. tipikus ci.....cibere tempó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.