A szocialista párt továbbra sem vesz részt a 2002 és 2010 között, különösen 2006 őszén az állam részéről a politikai szabadságjogokkal összefüggésben elkövetett jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság munkájában - mondta Nyakó István, az MSZP országgyűlési képviselője kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

Forrás: kisalfold.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria
@csutak: Más a bizottság főleg albizottság és más a parlamenti ülés.A fidesz ahelyett,hogy koholámnyokat gyárt már több mint 4 hónapja nemvolt képeskiállni az emberek elé és azt mondani mást kell csinálni mint amit igérgettünk. .Ez is csak egy megtévesztő taktika,hogy elteljen az idő okt.3-ig, útánna jön az amire alig számitottak az emberek.
inkvi
Ezt a qrva listás bejutást megszüntetném! Ha a képviselő úr maga kapargatná ki magának a gesztenyét, akkor nem hülyéskedne az állampolgárok verejtékes adóforintjaiból! Aki nem akar semmit sem csinálni az menjen a franciába! Lesz hely a most kiürített telepeken!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Vizet prédikálnak és bort isznak. Nemdebár? Debár!
Csizmás Kond
Bolondok is volnának dolgozni, ha amúgy is milliókat kapnak.....
inkvi
@Csizmás Kond: Igazad van! Még elqrnak valamit! Bár azok sem csináltak semmit, mégis el tudták qrni! Művészek!
csutak
@szaboria: Mit vártál a jellemtelen gerinttelen csúcsómászóktól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.