A Jobbik törvényben tiltaná a politikusok álláshalmozását, illetve bevezetné a képviselőknél is a bérplafont - mondta hétfői sajtótájékoztatóján Vona Gábor. A Jobbik elnöke eseti bizottság felállítását kezdeményezi "a cigánykérdés megoldására". Az ellenzéki párt javasolja az Afganisztánban szolgáló magyar katonák hazahívását is.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@zsuzsu: miért ne tudna? és Zsuzsika drága! ha időd engedi,menj el egy Kárpátia koncertre.
pikírt02
Javaslom a kormánynak elfogadásra a következő bérezést és garantálom, hogy ebben az országban 1 év alatt nem lesz már válság és adósság:
legfelsőbb állami vezetők, bank vezetők, állami cégvezetők, tehát akik most több 10 milliót visznek havonta haza: minimálbér 3x-a.
parlamenti képviselők, közalkalmazottak: minimálbér 2x-e,
akik eddig is minimálbért kaptak, már elégedettek is lesznek fizetésükkel :).
A fenti bérezésnél /minimálbér 3x-ánál / senki sem kaphatna több fizetést, akkor talán ki lehetne fizetni a maradékból azt a rengeteg államadósságot. Ez lenne az igazi bérplafon. Csak attól tartok akkor senki sem akarna miniszter, képviselő, cégvezető lenni.
overdose1
szerintem a minimál bért kellene kapniuk hogy megtudják hogy lehet megélni belőlle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.