Furcsán érezhette magát Warvasovszky Tihamér, az Állami Számvevőszék alelnöke, amikor két hete közrebocsátották az önkormányzatok gazdálkodásáról szóló jelentést. Az általa 12 évig vezetett Székesfehérvár ugyanis tanítani való példája annak, hogyan nem szabad eladósodni.

Forrás: Heti Válasz
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
Annyi hülyeséget hord össze az utóbbi napokban, hogy az már rémes. Bele is halna, ha nem lenne meg a kétharmada. Semmi reményetek, hogy ez megtörténjen :) Annyira imádja a feszültséget, hogy - mivel az MSZMP csöndbe van - saját magát gerjeszti, s vele bennünket is.
Dr.luigilongo60
@luigilongo60: Még mindig nem válaszolt senki!!!!!

Mennyi az egy főre jutó adósság Fehérváron?
Csizmás Kond
@luigilongo60: olvasd a cikkben a táblázatot.
Csizmás Kond
Ezt is írja :
"Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) nemcsak a korábban az MSZP-ből kilépett fehérvári polgármester, Warvasovszky Tihamér hitelfelvételi gyakorlatát bírálta, ...."
51kacsa
@KöBüKi: Így igaz, ahogy írod! S mily érdekes a dolog, az összes Önkormányzat CHF-ben vette fel a hiteleit. Erre vajon mit lép Rogán Antal úr, aki leszólta a svájci frankos hiteleseket. s a hab a tortán, hogy az V.kerület - Rogán Antal úr vette fel a budapesti kerületek közül a legtöbb hitelt és CHF-ben! Hogy mer akkor pofázni!
KöBüKi
@luigilongo60: Én olvastam a cikket de abban is mélyen hallgatnak az adósság nagyságáról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.