A gázárról is tárgyal vasárnapi ülésén a kormány - mondta el a miniszterelnök a Hír Televíziónak az egyeztetés előtt. Orbán Viktor szerint lehet, hogy csak ebben az évben tudják befagyasztva tartani az energiaárat, jövőre már nem.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1951
Az MSZP-ben is sok mindent mondtak lassan! Be is jött: lassan de biztosan szinte mindenkit a fizetésképtelenség határára, vagy már azon is túl löktek és még pofátlanul meg is jelennek a kamerák előtt büszke,kipirult arccal! És még ezek után hezitálnak azon, Hogy Gyurcsányt,Lendvait, Kiss Pétert és tettestársait egyáltalán az igazságszolgáltatás elé állítsák -e? Agustino Pinochet tábornok Chilében nem hezitált ennyit 1975-1976-ban!!
inkvi
@1951: Most mindenki úgy csinál mintha a számlákat a II. félév óta nem tudja a nép kiegyenlíteni! Minő tévedés! Szeretném olvasni a KSH ez-irányú felmérését!
Ennyit a hiteles sajtóról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.