Ha lehet adótörvényt hozni öt éves visszamenőleges hatállyal, ha el lehet venni az Alkotmánybíróság jogkörét, ha ki lehet vetni mindenfajta extraadót, ha el lehet venni a magánynyugdíjakat, akkor miért vacakol Orbán az én bűnösségemmel?

Forrás: kapcsolat.hu
Feltöltő: bialko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Természetesen kimondottan a gyurcsótányra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A többi mocsok - a fütyesz,szadesz,mdf - az meg had fusson!!!!!
szaboria
@gabrella: Most már egyre jobban értem miért csődöltél te be . Neked halvány fogalmad sincs az üzlethez..
furfang
@sziamiau: "Orbánt szenté kéne avatni." Ezzel várjunk még 4 évet! Minden esetre Becsülöm őket, hogy megpróbálnak " táncolni a gúzsban" ahelyett, hogy engedve a nyugat kívánalmainak még vastagabbra fonnák az ország körül.
@vukkocska: Látod abban nagyon igazad van, hogy mennyire másképp látunk egy országon belül dolgokat, Te erényéül említed a Gyurcsány-Orbán egykori vitában Gyurcsány magabiztos, a vitapartnerét lesöprő komédiázását. Meg kell neked mondanom,bennem mély ellenszenvet váltott ki, mert ő akkor egy ugyan leköszönő, de miniszterelnök volt. Akkor is mint azelőtt és azóta mindig szóló szópárbajt vív Orbánnal. Fékeveszetten és hamisan vádol anélkül, hogy kíváncsi lenne a másik véleményére. Akkor is tücslöt bogarat vágott Orbán fejéhez, amiről utóbb kiderült, hogy hülyéket beszélt, de azt legalább a hívei számára meggyőző színészi képességgel. Manapság is trükközik hadovál mindenütt, a szocik körében, a neten. A stílusa nélkülöz minden eleganciát, és megalapozottságot, inkább komikus néha ezt még én is csípem " a hétszázát, meg a lári flárit", biztos Katus annak idején ilyeneket mondott nagy dumás fiának, amikor rajtakapta, hogy át akarja verni. Szóval a két pasi nem azonos kategória semmilyen szinten, és nekem Orbán javára.
inkvi
@vukkocska: Arra reagálok, hogy 5 %-os minimálbér-emelés szinten tartja a minimál-béresek jövedelmét 2011-ben a 10-os NYJ figyelembevételével (szerintem a 77420-as minimálbér meglesz). Abban az évben is lesz adójóváírásuk (12000 forint/hó), mint 2010-ben is volt.
Ezt részletesen leírtam a "soványabb borítéknál".
inkvi
Én egy dolgot megfigyeltem, hogy a Gy.F. budaörsi fórumán résztvevők, megszólalók mind idősek voltak. Bennük él a gyurcsányi szeretet és a hit. De hol vannak a fiatalok?
Szerintem a fiataloknak kellene ott tolongani, mert a ma és a holnap is róluk szól! Nem nekik kellene az érdekeikért kiállni? Nem ők látják, hogy mi történik velük és mit kellene tenni. A fiataloknak még nem meszes az agyuk.
Hogyan lehet egy új pártot az öreg demokratákkal megcsinálni; mi lesz, ha elhunynak? Nem lesz egy űr és teljes összeomlás abban a felekezetben?
Nem értem én ezt sehogy sem. Miért nem alakítanak DISZ-t, ha már fáradt az MSZP vezérkara?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.