A rendőrség az egész megye területén érvényben lévő veszélyhelyzetre való tekintettel nem engedélyezi a péntektől tervezett devecseri demonstráció megtartását.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Nem kell itt fosni a szót!hagyjuk azt meg a Szófosó Petikének! Ugyis csak ahhoz ért! A katasztrófa idején a kormány a cigus fecalicussal az élen teli szájjal harsogta,hogy mindent megtesznek a károk enyhitésére! a helyszinen is megjelentek,igértek fűt fát,Azóta összegyült 1.2 milliárd ft, pénzbeli adomány!Vajjon miért nem kezdték el a megigért házakat épiteni ot ahol az iszap nem okozott kárt???!!Az összegyült 1.2 milliárd ft-ból már minden kárt szenvedettet ki lehetett volna fizetni!!
Igazuk van ha tüntetést szerveznek!!remélem sokan lesznek akik ebben is segitenek a Kolontáriaknak,Devecserieknek!!
A nagypofáju cigus fecalikus meg a szakértői most miért nem igyekeznek megoldást találni??Vagy elfogyott a bubosbanka szakkör létszáma??
vukkocska
A gyülekezési jog a kötelezően biztosítandó alapvető emberi jogok közé tartozik, melyet a Magyar Köztársaság Alkotmánya véd. Ez a gyülekezési törvény preambuluma.
Az 1989. évi III. tv. 8. § szerint: A rendezvény megrendezése akkor tiltható meg, ha a rendezvény megtartása a népképviselekt szervek vagy a bíróságok zavartalan működését súlyosan veszélyeztetné, vagy a közlekedés más úton nem biztosítható.
Tisztelt Kormány! Illene gyorsan összeülni, és ezt a szakaszt is megsemmisíteni, lehetőleg egyéni képviselői indítvánnyal, hogy az időt se húzzák ezzel. Mert addig, amíg ezt nem módosítják, a rendőrség elutasító határozata törvénysértő, és kellően politikai színezete van.
vukkocska
jav: népképviseleti (a fogalmazásra ügyeltem, nem a kezemre).
luciferi
Éljen Rákosi Viki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.