Jogerősen előzetesben marad Hagyó Miklós februárig, miután a Fővárosi Bíróság (FB) helybenhagyta a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) februárig meghosszabbító végzését.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

keresztapa
Azért tölti mert a polip az már a ország egyetlen házában fészkelte be magát és onnan
nyújtogatja karjait,áldozat után.
vukkocska
Ez rizsa.Ha Hagyó bármit meg akart volna hiúsítani, még megtehette volna addig bőven, amig mentességet élvezett. El is hagyhatta volna az országot. Kéne már valami konkrétum is, mert hogy meg van nevezve a büncselekmény, amivel vádolják, az még kevés. Hunvald is már két éve van letartóztatva. Még egy éve van arra, hogy büntetlenül szabaduljon. Miután még mindig a rendőrség tököl a vádon, még ott van az ügyészség és a bíróság is. Két évhez képest ez már nem sok.
Csizmás Kond
Hát ahogy kinéz, két három évet eltökölnek egy-egy ilyen üggyel és amikor letelik annyival meg is ússza....ha volt hibás ha nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.