Orbán Viktor kormányfő december 15-én európai uniós elnökségi körútja keretében Londonba látogat. A május 29. óta hivatalban lévő miniszterelnök külföldi látogatásai a következők voltak.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Minden mese igy kezdödik . Hol volt hol nem volt ! Volt egy király annak meg három szép szál "kancellárja " ! Tovább is van mondjam még ? Ennek a királynak van egy "Tizmilliós koldus országa". Van neki egy állandóan űldözött kisebbségi "Fekete Serege".Ez a király elment a világ négy tájéka irányába szerencsét próbálni.Mig "Ő"-"Fensége" távol van -udvari bolondja-tájékoztatja a világ gazdaság vezető elemzőit a hazai helyzetről.(Minden szava útán meg is lodúl a forint.) Igy a népnek van mit inni :mert ők isszák mindennek a levét. Igazmondó juhász,és Ludas Mátyás menedék jogot kértek egy távoli Offsorore szigeteken. Azóta terelgetik nyáj(l)ukat,és fujják furulyáikat jó pénzért.=Aki nem hiszi járjon utánuk !=(jobban járnak!)
KöBüKi
@vukkocska: Én soha nem kedveltem Gyurcsányt,nem is támogattam őket!!
2002-ben Megyessy-ben láttam fantáziát,de gyorsan félreállitották!
Nos akkor végképp elment a kedvem a maszop-tó,de a fütyisztől már ellőtte.!
lópicigáspár
Most vagy sok a bunkó, vagy begyűrűzött a média törvény, legalábbis a törlések számát nézve. Ez idáig itt nem volt szokás! :-(
kiscserkész
@orogordog: Én inkább Kisszel Tündét javasolnám köztársasági elnöknek. Pákot külügyminiszternek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.