A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte meg az időközi képviselő-választást Budapest XI. kerületének 11-es számú egyéni választókerületében. Az október 3-i újbudai választást szavazategyenlőség miatt kellett most szombaton megismételni.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
@Csizmás Kond: Nem mentek el szavazni, mert tudták, hogy nincs mese! Tükröződik a jó kormányzás is ebben. Az ellenzék kapitulált!
Csizmás Kond
@inkvi: Pedig itt mekkora lepénylesőt tudnak tátani.
furfang
Ez sem véletlen!

Az hibázik, aki dolgozik, a főleg kommunikációs zavaroktól eltekintve jól csinálják. Az előző 8 évben fordított volt a helyzet, alig csináltak valamit, azt is rosszul, a kárunkra, de nagyon jól kommunikálták. Az egy gyurcsányi őszödi beismerő vallomást kivéve.
barnan
Nem érzem igazságos lépésnek, hogy megint 1-2 millió embernek (mnyp, szándékosan nem 3 milliót írtam) kell megoldania a költségvetés problémáit, miközben maga a közös pénztárca tízmillió emberé. A valódi szolidaritás irányába akkor mozdulhatnánk el, ha azok töltenék ki a hiányzó rést javarészt, akik nem fizetik becsülettel a járulékokat.
Egyelőre a mai napig nem tudom értelmezni (nem értem), hogy miért szükségszerű a jövőben százezrekkel, milliókkal támogatni azokat évente, akik eddig is "nem keveset" vittek haza, így sok milliárdos lyukat ütve a költségvetésben (mivel lehet indokolni ezen lépést), miközben a legnehezebben, de becsülettel élők nem kapják meg ezen támogatást.
Családosok, nagycsaládosok csak abban az esetben kaphatnak "igazi" támogatást, ha magas keresettel rendelkeznek, ez újra űrt teremt a költségvetésben, miközben a kiskeresetű családok továbbra is maradnak a mélységben. Ezen lepések a távolságokat növelik a társadalomban szerintem, nem hozzák közelebb a tömegeket. Szociális érzékenységgel, saját értékrendemmel ezért tudom nehezen egalizálni ezen lépéseket. Azt gondolom, fontos, hogy igazságos döntéseket hozzunk, leginkább olyan húsbavágó kérdések esetén, amelyek közvetlenül meghatározói mindennapi életminőségünknek, nem rétegekre, hanem az egész országra tekintettel.
Ezen megállapítások nem a múltba akarnak mutatni, hanem a jövőbe, csak talán egy módosított irányba (feltételezve, hogy nem tévesek meglátásaim).
barnan
kiegészítem:
"Azt gondolom, fontos, hogy igazságos (s kiemelten fontos, hogy a hátrányos helyzetű rétegek felé szolidáris) döntéseket hozzunk,..."
Dr.luigilongo60
@barnan: Teljes mértékben egyetértek veled, a Te hozzászólásaid bölcsességében még soha nem csalódtam.
Azt tényleg nem lehet megmagyarázni, hogy miért megint a kisemberek vállára rakják a terheket, miközben a tehetősöknek osztogatnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.