Képtelenség a nyugdíjak értékállóságát garantálni, ez a kormányzati ígéret is csak annak bizonyítéka, hogy Orbánék nem tudják, mit csinálnak – állítja Bokros Lajos, az Európai Parlament tagja, volt pénzügyminiszter. Mint mondja, kell foglalkozni az euró bevezetésével, de egyelőre nem érdemes egy újabb, betarthatatlan időpontot kijelölni.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@benhur: Abszolút igazság és igazságosság nem létezik.
De amit az emberi szív igazságosnak vél az általában igaz szokott lenni!
De ahhoz igaz embernek kell lenni belülről, ami őszintén szólva önmagamban is kételyeket ébreszt:(
Én sem vagyok szeplőtelen, ahogy szinte már senki nem az...
kiscserkész
@csutak: De ha legalább mindenki az "élni, és élni, hagyni" utat járná a felesleges harácsolás helyett, már is nagyobb lenne mindenki számára az igazságérzett. Soha nem tudta, és nem is tudom megérteni azokat az embereket, akik mindenkin és mindenen átgázolva felhalmozzák a vagyonukat ezzel másokat kiszorítva az életfeltételekből, miért érzik, úgy hogy ők különmbbek mint akár egy hajléktalan. Ebben érdemeket kell adni Kádár Jánosnak, ő nem a vagyon halmozásé tette, amit tett.
Nekem az, az érzésem hogy a szegények halnak meg leg boldogabban. Gazdagok még a halálos ágyukon is a vagyon megtartásáé küzdenek, ezért nem tudnak békeségben elmenni. Én boldogan fogok meghalni.
KöBüKi
@benhur: Már többször leirtam: - Kádár és csapata elment az erdőkbe vadászni,de nem akarták azokat a magukénak.!Moldovát érdemes elolvasni,sok érdekes és főképp hitelt érdemlő anyag birtokába juthatunk.!
Bennünket sajnos csak hülyitenek.A fütyisz szavazói többsége is rájött már erre,hisz a hangzatos igéreteknek a közelébe sem jár a valóság.
És ne is ringassa hiu ábrándokba magát senki.A gazdasággal nem foglalkoznak,tehát a megoldás sehol sincs!!!Mert mindennek egy erős gazdaság a kulcsa.Ehhez halvány segéd fogalmuk se,és mitől is lenne.!!
KöBüKi
@csutak: A szlovákok is megérnek egy misét,még rosszabbul jártak mint az olaszok.!
KöBüKi
Bokros téved,a társadalom itélete nem ellensuly,hanem vérrel és könnyekkel megirt itélet lesz.
csutak
@KöBüKi: Vér, veríték és könnyek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.