A Honvédelmi Minisztérium Fegyverzeti és Hadbiztosi Hivatal (HM FHH) képében egy átlátható működésű, jól strukturált, kiváló szakmai tudással rendelkező munkatársakból álló intézmény jött létre – hangzott el a Hivatal alakuló állománygyűlésén január 12-én szerdán, Budapesten. A rendezvényen részt vett és beszédet mondott Márki Gábor, a honvédelmi tárca védelemgazdasági helyettes államtitkára.

Forrás: honvedelem.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Csizmás Kond: olyan kevesek közé tartozom, hgy egy feltételezett sértés esetén is hajlandó vagyok tévedésemet elismerni és elnézést kérni, tehát Tőled is: elnézést kérek! Az előző irományomban az az értelmetlen betűhalmaz Pali bácsi értelmetlen zagyvalékát vette finoman célba! Látod, ezt teszi, ha az ember hozzáhülyül államelnökéhez! Remélem, azért nincsharag!
Üdv: Silber
silber13
@Cicus: csak úgy feltételezem, hogy a rajtunk össze-vissza repkedő gépeken szerinted izraeli felségjelzés található. Látod, ez lehet valóság is. Viszont bőven tudnak a Gripenekről mindent, semhogy komolyan vegyék őket! Puszta elektronikájukkal darabokra tépik légierőnk "büszkeségeit"! És mi állhat velük szemben? A magyar pilóta, / bocs: repülőgép vezető!! / kiüvölt az ablakon és a BUMM,BUMM ordítással fog támadni... Csutak a megmondhatója, nem kellett nekünk a " nagyvas ", nullának néztük azokat a "szaros" F-16 nevű "selejteket", mindezt egy magát polihisztornak képzelő kormányfő patológikus ötletbetörése miatt! Ez van...
dr. prédikátor
@silber13: Náhány napja olvastam ujra a Svejket.Nem tudtam hogy a Hende miért olyan ismerős! Most jöttem rá,hogy ő az alteregója Svejknek!!!
Csizmás Kond
@silber13: Most értem ide.
Nem haragszom sőt azt is meg merem kockáztatni, hogy nem is tudnál magadra haragítani.
Nem azért "lógok" itt, hogy megsértődjek, haragszom rád-at játszodjak meg hasonló marhaságok, amit itt egyesek elművelnek. Nem, azért írogatok, hogy kifejtsem véleményemet, még ha az sokaknak nem is tetszik...és teszek rá ha nem tetszik.
Folytassuk a 2 p-vel....elírtam, buta vagyok, mellé ütöttem, nem működik a helyesírási korrektorom...gondolj amit akarsz, ez itt nem egy nyelvtan vetélkedő.
Ami meg a repkedő gépmadarakot illeti, hát szerintem azok az F16-osok szintén Izraeli feljavított ócskavasak lettek volna, ami kinek kellett volna az MSZP-n kívül ?
Te csak nyugodtan ihletődj csutak taxis intelligenciájából az nem érdekel de ugye nem baj ha én nem kérek belőle ?
Továbbra is nevezgethetsz aminek akarsz, de azért igyekezz olyan jelzőket használni, amit szerinted is felfogok, magamra veszek és ha igényeled válaszolni is fogok rájuk.
silber13
Luigilongo...stb: K Attiláék bizonnyal átmentek volna mindenféle vizsgán, egyszerűen azért mert inmádták a repülést, imádták a kerozin illatát és elhivatottjai voltak kicsiny országunk " bármi áron is" megvédésének! Még, ha az életük árán is!De hiszen erre esküdtek fel!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.