Nem tudni pontosan, Magyarország miféle tartalékból fizeti vissza az IMF-kölcsönt - írja a Népszabadság. Egy elemző szerint akkor sincs baj, ha ezt az ország a devizatartalék terhére teszi

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@luigilongo60: A szavaidból az a sugallatott hallom ki, hogy a kisember mutasson példát a nagyoknak, hogy ök. vállveregetés közepette ok. öcsi csak így tovább győzzük, mi ezt elb@szni. Nem inkább azoknak az agyon tanultaknak kellene példát statuálni. Mert a kisember az ő adózási formájukat vette át. A jobbik, igen ott van, de ha követnék, a példamutató munkájukat az álláshalmozok, akkor több maradna a közösbe.
sasi1115
Luigi!!! Átlátod a fő problémáját az országnak. Azonban ezt sosem érti meg az, akivel még nem tették meg azokat, amiket veled vagy velem. Csak addig honnan veszi a bátorságot ahhoz hogy fikázzon és a nyomorúságról tartson előadást?
csutak
én csekély 15 évig voltam vállalkozó!
Ha exnejem nem húz el akkor még ma is azt tenném.
De hála Istennek, elment és nekem nem volt miért hajtani.
volt egy bitang jó könyvelőnőm, akire hallgattam és becsülettel megfizettem!
Tehát lehet ebben az országban vállalkozni de nagyon bátornak kell lenni, ha meg akarsz élni:)
És kell egy jó könyvelő, mert anélkül bukta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.