Legfeljebb 300 ember tartózkodhatott volna szombat éjjel a West-Balkánban, és este 10-kor már be kellett volna zárni a szórakozóhelyet - mondta vasárnap délután Terézváros polgármestere. A szórakozóhelyen éjszaka 3 fiatal lány halt meg, miután pánik tört ki a hatalmas tömegben. A polgármester szerint az üzemeltető "megbocsáthatatlan hibát követett el", és közölte: a jelenlegi jogszabályokkal pedig nem lehet elejét venni a hasonló eseteknek.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@constructor: mire gondolsz?? Nem én vagyok a Móricka!!
Vagy még szerinted is meg kell halni néhány embernek mire a Pintér és bandája felnő a feladathoz??

Én sajnálom, hogy Magyarországon évtizedek óta nincs egy tisztességes grénium, amely egyértelmű törvényeket hozna és egy másik tisztességes testület, amely azokat végrehajtja!!

Lehet, hogy "nektek" ez tetszik?? Nekem nem!! Nem én mondtam, hogy két hét alatt rend lesz!!
Ugye ez sem sikerült!! Akkor mégis mire gondolsz??
vukkocska
@constructor: az a baj, hogy erről a tragédiáról neked semmi nem jut eszedbe.
constructor
@marlin: index.hu/bulvar/2011/01/16/ot_embert_vettek_orizetbe_wb-ugyben/

ezen kívül mit kéne tennie Pintérnek, hümm?? ezentúl talán a jövőbe is lásson? ennyi erővel bőven lett volna idejük szabályozni a kialakult helyzetet a szociknak az elmúlt 8 évben.

@vukkocska: ha már mindenképpen eszembe kell jusson erről valami, akkor az a 2006-os a MSZP-s szervezésű tűzijáték, ahol a hasonlóan rossz, felelőtlen szervezés miatt több ember meghalt (ellenben felelősnek csak valami huszadrangú meteorológust találtak)
orogordog
@constructor: Ez nem párt esemény , ez egy sajnálatos véletlen baleset volt. Tömeg össze préselte a lányokat. (Persze ha tudom elesek le ülök.)
orogordog
@constructor: Időjárást sem a politika határozza meg szerencsére.
vukkocska
@constructor: nem volt rossz a szervezés, olyan volt, mint 1947-től folyamatosan. Ez egy óriási nagy vihar utóélete volt. Hiába jelezte a rendezvény megkezdése előtt fél órával a meteorológia akkor, amikor már déltől elfoglalták az emberek a tuti helyeket. Nagyon sajnálatos volt az egész tragédia, de ebből a fidesz csinált poltiikai ügyet. Mint ahogy mindenből. A jelenlegi intézkedései, törvényei a fidesznek szerinted ok?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.