A Budai Gyula elszámoltatási kormánybiztos és a jobboldali sajtó által közelmúltban megtámadott filozófusok védelmére kelt a filozófus végzettségű Gulyás Gábor, a debreceni MODEM igazgatója. Nyílt levelét a Magyar Nemzet nem közölte, így Facebook adatlapján tette közzé írását.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Érdemes elolvasni Kedves Fülkések, ha éltek a Kádár rendszerben valószínüleg Deja Vu érzésük fog támadni.
csutak
@luigilongo60: Ne írj ilyet, nem értik!
Dr.luigilongo60
@csutak: A ma olvasott hírek alapján valami megszakadt bennem.
Benzinárak újból mennek.
Az Eu-ban Orbánék ismét hazudtak a médiatörvényről illetve inkább itthon mást mondtak a népnek, mint amit ott mondtak nekik.
A harmadik ez a bojkottos felhívás volt, amin halálra röhögtem magam.
Most hirtelen más nem jut az eszembe.

Most már csak az hiányzik, hogy valamelyik húgyagyú kitalálja hogy a diszkóhalálhoz köze van a multiknak ,vagy az Mszp-nek, ugyanis nem állunk túl távol attól, hogy ilyeneket is kitaláljanak.
csutak
@luigilongo60: Bár hülyeségeket írnál!
De sajnos nem:(
silber13
@luigilongo60: Csutaknak tényleg igaza van, ne írj ilyeneket, mert sokaknak fixa ideája, hogy a Deja Vu tulajdonképpen egy márkás francia sampon. Hát hiányzikez Neked?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.