A mostani kilenc helyett három-négy nagy budapesti kórház működését is elképzelhetőnek tartja Szentes Tamás, az egészségügyért felelős új főpolgár-mesterhelyettes. Szentes a Népszabadságnak beszélt arról, hogy ezek olyan kórházak lennének, amelyeknek a nap minden órájában széleskörű ellátást kellene nyújtaniuk.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
@marlin: igen akkor volt, és ha megtették volna, most lehet, hogy jobban állnánk. A vidéki helyzetet nem ismerem, de itt, Bp.-en így hasznosították a Honvéd Kórház több évtizede üresen álló épületeit, (persze egy rakás pénzt költve a korszerűsítésre) ebből lett a Központi kórház, ahol ugyan nem jártam még, de úgy hallottam, hogy korszerű, jó az ellátás.
mindenlében
@marlin: nem vagyok biztos benne, de mintha a "picsánrúgást" nem Orbán igérgette volna. Lehet, hogy a Feri volt?
marlin
Igen, igen, de mit fog tenni a zOrr bán a Szentessel??
Mert ugye "szart ért a harag hatalom nélkül" , mert ugye "az" nem volt volt '07 -ben, de most már van, és most vagy rúg, vagy hazudik!!
Dr.luigilongo60
A rinocérosz csak vigyázzállásban jelenthetne ezeknek a mocskoknak, olyan vastag bőr van a pofájukon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.