Az MSZP szerint a januári fizetések kézhezvétele után világosan látszik, hogy az egykulcsos adórendszerrel a munkavállalók többsége rosszul jár. A szocialisták szerint erről a kormány is tudott, hiszen jóval korábban létrehozta a közszférában a kompenzációs alapot.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@KöBüKi: és a címre, komolyan: a törvény megalkotásának pillanatában tudtak róla, sőt annak szellemében alkották a törvényt a köcsögök!!!
Dr. Akula
@KöBüKi: meghalt Gary Moore. Most olvastam. Az egyik legjobb gitáros volt!
Béke Neki!
sasi1115
@brumi58: Végre egy hír! Mégha szomorú is. De dobok egy jobbat mindjárt a Zsocáról, mert csak úgy árválkodik ez a cikk pedig fontos dolgok vannak benne a sajtószabadság és a most épülő csodaország jellemzóivel kapcsolatban.
Eltűnnek a hírek. Ennek is oka lehet. Ha más nem, akkor azok a büntetések. Jópárszáz millát összetoltak már. Ez a azért igen visszatartó. A legtöbb büntit a TV2 meg az ATV kapta.... Na ez is az elgondolkodtató dolgok közé tartozik. Lehet hogy ezért nem jó csak a fityeszes tag a tanácsban. Mert így egy a zászló és egy az igaz.
KöBüKi
@brumi58: Sajnos a legjobbak sem halhatatlanok.Hónapokig nem birtam tultenni magam amikor Hofi Géza meghalt.!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.