A február közepi ülésén sem veszi napirendre a nyugdíjcsomagot az Alkotmánybíróság - írja a csütörtöki Népszabadság.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Csubaka: nem dicsekedtem vele hogy akkor éltem!A balatoni villanegyedek pontosan a rendszerválltás óta épültek,ellopva a balatont.Voltál KiSZ vezető?Vajjon miért ? érdekből?Evvel sem lehet dicsekedni!Egy KISZ vezető hogy lehet politikai menekült?
Egyébként én .veled ellentétben itthon maradtam!Nem jeleskedtem és nem hangoskodtam,tettem a dolgomat mint az ország fele!Nem voltam és nem lettem köpönyegforgató,ami a rendszerválltás óta divat!
sasi1115
@Csubaka: Emlékszel arra amikor összemostad a kötelező mnyp-t az önkéntessel?
Nagyon minimális elnézést kérést követően ismét más emberek írásait citáltad ide.
Mintha kötelező lett volna védened amit csináltak (ha a saját érdekedből adódott akkor viszont a hibádon kicsit elgondolkodhattál volna). Nem tetted.
Most a 2/3-addal jössz. Az AB elmeszelte volna a nyugdíjbalhét, ezért módosított a Viki 1 nappal a határidő lejártát követően és jelentette be hogy a munkáltató által fizetett 24% után is kap valamit az mnyp tag.
Ezt sem lehet feltétlenül korrektnek nevezni.
Az AB meg bekaphatja, ha ilyen könnyen letérdel a Fidesznek, mert ez lenne a legfontosabb dolga (persze az általad leírt dolgok is fontosak, bár a társasházak története már késő bánat), van egy sejtésem miért kussolnak.
Pénz miatt barátom, mert nem bagóért csinálják azt a semmit, amit te is gondolsz róluk.
Persze pár évvel ezelőtt még ők is jó célt szolgáltak.

Én meg azt hiszem, te meg szereted félremagyarázni a viszonyod a Fideszhez. Ez is csak egy párt, ami most nagyon nem szép dolgokat is megcsinált. A szegények az eredményeket hamarabb tapasztalják (mégsem járt jól mindenki!!!) mint a gazdagabb réteg.

Kell az ellensúly, ha más nem akkor a nép szava (ha már az AB is nulla meg Paja is báb).

Ui.: nem jófejségből írogatok, csak én - valószínűleg veled ellentétben - rossz dolgokat éltem meg a mostani kormányváltásból, nem részletezem eddig mennyit vettek el tőlem pénzben. Engedd meg, hogy ezek után hadd ne legyek boldog attól hogy a nyenyi alatt énekelhetem a himnuszt korgó gyomorral. Barátom.
(pénz)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.