Megkapta az országos minősítést az MSZP választmányától a Gyurcsány Ferenc vezette Demokratikus Koalíció Platform szombaton. Simon Gábor választmányi elnök a testület ülése után elmondta: a döntést egyhangúlag hozták meg.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Gratulálunk az mszp-nek! Megfelelő embert a megfelelő helyre!Gyurcsány a legjobb cégére ennek a pártnak. Milliárdos a nyomorgók élén. Ez a disszonancia lett a vesztük, mert hamis a baba.
Kesely
@furfang: Javítok: Közpénzből lett milliárdos. De mit is vártunk tőlük... Pedig volt aki temette 2006-ban...
furfang
@Kesely: Én a táborukba tartozó kis emberek erkölcsi állapotán csodálkozom. Ez a gárda úgy tette őket földönfutóvá és rágta le az ország javait, mint a piranák. Naponta ötösével derülnek ki a tíz, száz milliók, milliárdok, amit egymás között leosztottak. És mit hurcolhattak ki az országból így vagy úgy ! És nézd meg, ez a félnótás szózsonglőr a csípőriszálásával, és az ócska hazudozásaival még mindig vonzza őket.
Semmi köze a szociális gondolkodáshoz, az életmódja, az életútja ezt mutatja. Úgy cserben hagyta őket, amikor büdös volt a tojás, mint eb a szarát. Külföldön a küszöb alatt közlekedett, és tálcán nyújtott át mindent, amit kértek.
De elég a sok butának annyit mondania, hogy de az Orbán.....! És a gyűlöletük rögtön csatasorba állítja őket. Ehhez valami sötét lélek, és agy kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.