Tizennyolc Pest megyei középiskolában akadozik csütörtök óta a közétkeztetés a megyei önkormányzat tartozása miatt. A kollégiumokban és a szociális otthonokban jövő hét közepéig még lesz étkeztetés.

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

feketeözvegy
Elindult a lavina..........ha a szolgáltató nem kapja meg a pénzt ami itt tetemes összeg, mi a francból fizesse ki a szállítókat, dolgozókat?
Az viszont borzasztó lesz ha a szociális otthonok sem kapnak meleg ételt.........mert ugye ők ott laknak, fizetik a térítési díjat (mindegy mennyit), és naponta egyszer kell a meleg étel!
gabrella
Semjén és Szájert kéne megkérdezni miből etessék őket! Mert ugye ezek a gyerekek megszülettek!
marlin
:"Van itt egy fiú, akinél öt kenyér és két hal van, de mi az ennyinek?" Jézus meghagyta: "Telepítsétek le az embereket!" Sok fű volt azon a helyen. Letelepedtek hát: szám szerint mintegy ötezren voltak csupán a férfiak. Jézus pedig vette a kenyereket, hálát adott, és kiosztotta a letelepedett embereknek; ugyanígy (adott) a halból is, amennyit csak akartak.
Amikor pedig jóllaktak, szólt tanítványainak: "Szedjétek össze a maradékot, hogy semmi se vesszen kárba." Összeszedték, s tizenkét kosarat töltöttek meg az öt árpakenyér maradékából, amit meghagytak azok, akik ettek. Amikor pedig az emberek látták a csodajelet, így beszéltek: "Ez valóban az a próféta, aki a világba jön." Mikor Jézus észrevette, hogy királlyá akarják tenni, ismét visszavonult a hegyre, egészen egyedül.
(Jn 6,1-15)

Az utlsó mondatot ajánlanám a Kedves Vezetőék figyelmébe!! :))
mindenlében
@marlin: a mi "Jétusunk" inkább kardot ránt, lekaszabolja Gyurcsányt, majd elégedetten engedi, hogy királlyá válasszák.
silber13
Akkor mennyivel is lóg az önkormányzat? Tavaly is fizettek 83 milliót, ami csak résztartozás lehet, semmiképp sem teljes havi. Sumákszagot érzek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.