Értékelő és feladatszabó értekezlet az MH Összhaderőnemi Parancsnokságon Tiszta vizet kíván önteni a haderő poharába a honvédelmi tárca vezetése, legalább olyan tisztát, mint amilyet a szentesi alakulat víztisztító berendezése állít elő. A folyamat végén a víz kristálytiszta lesz és megszabadul mindenféle felesleges adalékanyagtól, illetve bele nem illő összetevőktől is. Talán ezzel a hasonlattal foglalhatnánk leginkább össze dr. Hende Csaba honvédelmi miniszter közel egyórás beszédét, amely március 8-án az MH Összhaderőnemi Parancsnokság (MH ÖHP) értékelő és feladatszabó értekezletén hangzott el.

Forrás: honvedelem.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
dr. Hende Csaba!
Miből????????????????????????????
Ezek betegek egytől egyig?
Már februárban megbukott a költségvetés,
ez meg nemzeti haderőről beszél?
Bugajakab
@nyanya001: Mit csodálkozol?

Megmondták, Nemzeti Haderő!

A Magyar Gárda, a Magyarok Nyilai,(ha kiengedik Budaházit) a Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület majd elmegy a Trianoni határokig, és visszafoglal mindent.

Szegény Horn Gyulát meg kitámogatják mindenhova békét tenni.
Még jó, hogy Fürj Tamás nyugton van, érte nem kell külön menni.
:-)))

Dr. Felipe
Hehehende Csaba arról beszéljen inkább hogy az új Nato radar amit egy eldugott porfészekben építenek fel(Tubes helyett) Ahhoz természetesen kiegészítő berendezések is szükségesek hogy használni is lehessen. Nos ezek éves működési költsége + 10 milliárd forint. Hát ilyen gazdag ország vagyunk mi és ez itt meg nemzeti haderőről karattyol.
dr. prédikátor
@nyanya001: És kik fogják képezni a nemzeti haderő tagjait??Ezek az eltunyult ifjoncok?
coyote3
Istenem milyen okos és snájdig hadügyérünk van. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.