Gyorsított eljárással állítanak bíróság elé egy asszonyt, aki egy kenderesi hivatalban magából kikelve kiabált az ügyintézővel. A nő azért háborodott fel, mert nem kapta meg a családi pótlékot, mivel a tanköteles lánya a megengedettnél többször hiányzott az iskolából....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Ez a módszerük és amelyik hivatalnok fél tőlük nem mer feljelentést tenni.
Atomqkac azaz EbUraFakó
El kell küldeni őket a leghatározottabban. Nálam ez bizony igen radikális hangvételt, frekvenciát és decibelt jelent, valamint abszolút keresetlen szavakat. Én már csak ilyen vagyok, de nem hagyom magam a cigány csürhétől megfélemlíteni.

Volt egy kalandom egy randa cogányasszonnyal. Mentem dolgozni és megragadta a kezem, hogy ő majd jósol nekem. Minden voltam én a naccságától kezdve a szép királykisasszonyig egész addig, míg közöltem, hogy nem óhajtok bepillantani a jövőmbe....na, erre megátkozott.
Kicsit meglepődtem a hirtelen pálforduláson, aztán azon módon, szőrmentin csak úgy királykisasszonyosan én is megátkoztam!
Látnotok kellett volna a pofáját! Egy hétig ezen röhögtünk odabent.....
palika
Követelni, követelni, követelni...........!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.