Az alkotmányozástól való távolmaradásáért bírálja az ellenzéket a fideszes Szájer József, a nemzeti konzultációs testület vezetője és Szili Katalin, a grémium tagja. A politikusok szerint az ellenzéki képviselőknek is kötelességük lenne részt venni az új alaptörvény megalkotásában, ellenkező esetben ugyanis választóikat árulják el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@luigilongo60: Ebben igazad van....öt éve voltam szemészeti vizsgálaton, ideje újracsinálni.
vukkocska
Szili Katali évek óta egy köpönyegforgató ember. Azt azonban én sem értem igazán, miért nem lesz ott az ellenzék az alkotmány vitájában. Tudom, hogy teljesen felesleges, bármit javasolnak, de legalább elmondanák, miért és mivel nem értenek egyet. Ez jelentené a konstruktív ellenzékiséget. Az, hogy egyszerűen távolmaradnak, károsnak tartom. A nép egyszerű embere honnan tudja, hogy mi is a baj azzal az alkotmánnyal, mit előterjesztenek, ha csak a nyálazás lesz az új alkotmány körül.
brigi
inkább a Szájer húzza a f.szára azt a Szili-lányt.
Dr. Akula
@vukkocska: mert ha részt vennének, akkor már mondhatná a fidesz, hogy ez nem csak az ő alkotmányuk. Az pedig nagy hiba lenne, hiszen úgyis csak az lesz benne, amit ők akarnak, viszont ha gondok lesznek vele, át lehetne mutogatni az ellenzékre, mint az alkotásban részt vevőkre. Egyék meg egyedül amit főznek.....
Dr. Akula
@brigi: mit szólna ahhoz a Szájer pasija????:)
vukkocska
@brumi58: így meg mondhatják, hogy kénytelenek voltak egyedül csinálni, mert az ellenzék nem volt hajlandó segíteni. Mindegy, mert tök mindegy, hogy ott vannak-e vagy sem, mert semmiféle javaslatot nem fogadnának be, illetve el. Egyszer egy előterjesztésnél Józsi bácsinak volt vagy 8 kiegészítése. Mindenki tudta, hogy valamennyi indítványát el fogják utasítani, de ő szemrebbenés nélkül végigmondta az összeset. Ahhoz is erő kellett, hogy azt végig csinálja. Lehet, hogy a kilátástalanság miatt már a 3.-nál feladtam volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.