Benyújtott a parlamentnek kedden Szili Katalin független országgyűlési képviselő a Szociális Unió elnöke, pártja alkotmánytervezetét. A képviselő közlése szerint a tervezet számos kérdésben alternatívát kínál: elsősorban az állampolgárok biztonságérzetének fokozására, a demokratikus részvétel és intézmény bővítésére. A tervezet a munkához való jogot, a lakhatás jogát, a szociális jogokat és a jövő generációk jogait hangsúlyosan tartalmazza.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Szociális Unió? Na erről a pártról most hallok először. Elnökasszony hány tagja is van a pártjának? Először adja vissza a mandátumát az MSZP nek mert MSZP listán került a parlamentbe és utána kamarázzon. Amit tett azt mifelénk árulásnak hívják.
másvirág
@Felipe: Lári-fári ! :-)) Szili-dili! :-)
coyote3
Ez a kedves puffadt képű politikai prosti (lassan alig lesz más a vekker csapatban) olyan nagyon ne akarjon. vagy ha mégis papírt vigyen magával, nehogy baleset érje a fehérneműjét. Az viszont biztos, hogy ő is úgy jár, mint az a Pellczné /vagy Gállné ?:)))))/ Hamarosan az oldalvonalon kívül találja magát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.