Schmitt Pál életrajzában nem szerepel az a több mint egy évre tehető, 1980-81-es időszak, amikor már megvált az Astoriától, de még nem ült át a Népstadion és Intézményei főigazgatói székébe. Fenyvesy Csaba, a háromszoros olimpiai bajnok csapattárs ekkoriban, Schmitt révén, ismerkedett meg Csima Ferenccel, a Fórum Szálló Szervező Iroda műszaki igazgatójával. Csima ellen „Angyal” fedőnéven akkor már egy éve nyomozás folyt. Az 1982-es perben „vesztegetés és devizabűncselekmény elkövetése” miatt Csimát 5 és fél éves szabadságvesztésre ítélték, Fenyvesy felfüggesztettet kapott, Schmitt kihallgatásának nincs nyoma.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KöBüKi
Tiszta kérdőjel már az egész,hova férnek ujabb kérdőjelek???????????
Dr. Akula
Na vajon mi lesz a zemberek zemberével? Vagy a zseléreklám ezt is kimogyorózza.
marlin
Nem szeretem a Pali Madarat, de ha "átment" a "C" tip. vizsgálaton akkor ugye jelölhető, nem jelent "nemzetbiztonsági kockázatot", és onnan kezdve nem az ővé a felelősség!!
Dr. Akula
@marlin: ha egyáltalán vizsgálták! Mert mint tapasztaljuk sorozatban, magukra nézve nem tekintik kötelezőnek a törvényeket.
csutak
Maradjunk abban, hogy 1990-ig volt ismerősöm az akkori NBH-ban.
Mivel egykorúak vagyunk az illetővel, valószínűleg már nyugdíjas.
A lényege az lenne amiért billentyűhöz nyúltam, hogy a hivatal azt ír le amit akar!
Ha Orbán azt kéri, hogy egy börtönből ma kijött embernek ne legyen priusza, horribile dictu "feddhetetlen legyen" akkor az lesz!
szaboria1
Egy régen megfogant gyanúm kezd beigazolódni.Schmittet ideiglenesen tette oda Orbán. Arra a helyre pályázik már elég rég óta Vikike.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.