A Fidesz-KDNP nyitott arra, hogy a nemzetiségek és népcsoportok véleményének figyelembe vételével módosítsa az alaptörvény tervezetét - közölte Szájer József, a nemzeti konzultációs testület vezetője csütörtökön újságírókkal azután, hogy a magyarországi kisebbségi önkormányzatok vezetőivel tárgyalt. A fideszes politikus arról is beszélt: garanciát vállalnak arra, hogy Kállai Ernő, a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosa mandátumának lejártáig folytathatja tevékenységét.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ikarus
Akkor le kell,hogy mintázzuk Szingapurt! Ragyogó életszinvonal,elégedett emberek ahová csak nézel! De nincs pártokrácia (oszd meg és uralkodj felette!)meg EU,meg liberalizált fos,meg IMF, hanem a nemzet érdekeit szolgáló,egyszemélyes monarchia, tehát egy "diktátor"! Elképesztö rend,tisztaság mindenütt.Egy eldobott csikk,rágógumi
100 Szing.Dollár büntetés!
Ikarus
Ja kimaradt: a buzi Szájer meg menjen az anyja csájába!
a Pepita
@Ikarus: Én benne vagyok. Tőlem lehetünk királyság, bánság, meg amit csak akartok.
Ikarus
@KláriMedgyesi: Egyetértünk! Meghatározó,hogy hogyan éli le az ember azt a "szaros" életét! De ennyi hazug,jellemtelen ócska politikus talán a világon sincs mint Magyarországon!
a Pepita
@Ikarus: Nono! Csak csínján az ilyen "dicsekvéssel" ! Az oroszok meg az amerikaiak alighanem megcáfolnának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.