Ha Lázár János Svédországban lenne frakcióvezető, hétközben igénybe vehetné a parlament egyik szolgálati garzonlakását, a hazaútra pedig az éves vasúti- vagy buszbérletét.

Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Nagyanyóm is élne, ha meg ne halt volna....
furfang
@KláriMedgyesi: kérdezted, miből gondolom, hogy szoc-lib szimpatizáns vagy? Hát a véleményeidből! Egyértelmű. Pl.: általában azokhoz a cikkekhez szólsz hozzá, ahol a most kormányzókat cikizik, és mindig negatívan, a szoclib beírókkal értesz szinte mindig egyet, nagybecsű számodra az internacionálé... stb. Tény, hogy nem jön elő olyan markánsan a pártszimpátiád mint sokaké, de ennek főképpen okosságod és nem a semlegességed az oka.
nyanya001
@KláriMedgyesi: Tudod, csak meg kellenen nézni hova is tartozol,
de ez magas egyeseknek mint majomnak a zongora!
a Pepita
@furfang: Sosem voltam semleges. Tudod: a langyosakat az úr is kiköpi. Meg aztán. Dolgozó nő vagyok, háztartás, mosás, főzés stb. Tehát nem ülök egész nap a gép mellett. Általában ahhoz a témához szólok hozzá, amiről véleményem van. Ha a mostani kormánynak nem lennének ilyen "ügyei", ha rendben mennének a dolgok , még ennyit sem szólnék. Bulvár témákhoz nem szólhatok hozzá, mert nem foglalkozom ezekkel a dolgokkal, nagyrészt a szereplőket sem ismerem.Ha más elmondja nagyjából azt amit gondolok, felesleges ismétlés lenne, ha én is elmondanám.Hogy a szoc-lib. beírókkal értek egyet? Lehetséges. Ilyen szempontból nem szoktam mérlegelni. Ha már mindenképpen meg kell határoznom politikai hovatartozásomat, akkor zöld vagyok sőt haragos zöld. Igen. Szép dal az Internacionálé. A dal nem ölt meg senkit. A szöveggel is egyetérthet egy dolgozó ember. A legjobban kedvelem, ha valaki röviden, ütősen és legfőképpen szellemesen reagál valamire. Mi van még. Nem gondolnám, hogy különösebben okos lennék. Szerintem átlagosan okos, átlagosan tisztességes ember vagyok. /Na jó ilyen esős napon egy kicsit gonosz./És mint általában a nők emócionális szempontból nézem a dolgokat. Hát nagyjából ennyit tudok mondani a felvetésedre.
furfang
@KláriMedgyesi: Ez így rendben is van. Semmi gond, csak válaszoltam a korábbi kérdésedre, hogy miből gyanítottam a balos irányultságot. Egyébként ki a csuda tud semleges lenni, aki lát és hall?
marlin
@furfang: Nem unod még unos-untalan támadni, minősíteni azokat a kommentelőket, akik - hozzád hasonlóan - nem hozsannáznak a "mentálhygénés problémákkal küszködő falusi fotbalistának"??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.