A rendőrség nagy erőkkel keresi Pelády Tibor Ferencet. A rendőrség közzétette a fényképét annak a férfinak, aki feltételezése szerint tegnap Fóton gyilkolt. Tegnap délután maga, a feltételezett elkövető hozta a rendőrség tudomására egy levélben, hogy egy fóti családi házban hagyott egy csecsemőt.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dragonita
@nyanya001: Ha ki is ment, nyomokat hagyott maga után. Meglesz, élve vagy holtan. Ha felfogja mit tett, öngyilkos is lehet a felfokozott idegállapotban.
dragonita
www.police.hu/pest/aktualis/pes_110324_01.html?query=Pel%C3%A1dy
2011.03.24. csütörtök 13:01
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is nagy erőkkel keresi Pelády Tibor Ferenc 34 éves budapesti lakost, aki tegnap, Fóton elkövetett kettős emberölés feltételezett elkövetője.

A rendőrség elkészítette a férfi személyleírását, amely alapján kb. 182 cm magas, 100 kg súlyú, haja rövid, szőke, homlokán kopaszodik. Arca ragyás. Szakállt, bajuszt, szemüveget, tetoválást nem visel. Beszéde "motyogós", a szavak végét sokszor elharapja. Viselkedése gyakran zaklatott, járása gyors. Legjellemzőbb viselete: Piros dzseki, kék farmernadrág, barna edzőcipő. FRISS FOTÓ!

dragonita
tv2.hu/mokka/video/legioskent-szolgalt-a-velt-foti-elkoveto
Gyermeke édesanyjával és nagymamájával is végzett a gyanú szerint a 34 éves férfi, aki egykor – állítólag – idegenlégiós volt! A férfi jelenleg nemzetközi körözés alatt áll.
Kotlár Attila, biztonsági szakértő, aki három évig szolgált a francia idegenlégióban a stúdióban elmondta: semmilyen formában nem tudja megerősíteni, hogy az illető az idegenlégióban szolgált-e. Úgy látja: a rendőrség munkáját nem befolyásolja, az elkövető múltja. Beszélt arról is, hogy mire képzik ki őket a légióban, milyen feltételeknek kell megfelelni ahhoz, hogy valaki bekerüljön egy ilyen egységbe, valamint arról is, hogy megváltoztathatja-e a légió az ember személyiségét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.