Kunhalmi Ágnes, a szocialista párt elnökségi tagja vasárnap, Budapesten tartott sajtótájékoztatón úgy fogalmazott, a Fidesz eddigi gőgös, pökhendi politizálásával elvesztette erkölcsi jogát az alkotmányozásra. A politikus állítása alátámasztásául példaként említette az Alkotmánybíróság hatáskörének szűkítését, a visszamenőleges törvényalkotást, valamint az ellenzéki parlamenti javaslatok sorozatos elutasítását és az általa "érdekegyeztető színháznak" nevezett nemzeti konzultációt.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@vukkocska: Nem tudom te menyit keresel de tegyük fel 100000-et, annak a 16%-a 16000, aki meg 2000000 keres az 320000 fizet fizet adóba. Ez nem több ?
Nem vagyok gazdag ember de irigy sem. Az aki demokráciában gondolkodik az viselkedjen is úgy, mert az lehet, hogy sokak szemében tetszetősnek tűnik, hogy a milliárdosok nagyobb adót fizessenek viszont nem demokratikus.
vukkocska
@Csizmás Kond: feladtam, mert a lényeget nem érted.:) Szerintem Te szivatsz engem.:) Ha nem, akkor ajánlom: Lenin azt mondta: tanulni, tanulni, tanulni. Kövesd ezt a bölcs tanát.
Csizmás Kond
@vukkocska: Igyekszem...de ha te tényleg olyan okos volnál akkor nem ragadtál volna le a 300000-nél, hanem sokkal többet keresnél....és tetszene a 16%-os kisadó....:)
csutak
@vukkocska: No ebben tényleg nem értünk egyet!
Nem kell foglalkozni azzal, hogy alázzák őket hisz ők sem tettek mást!
Szeretnék középen állni bár nehéz.
De milyen jogon pofázik a parlamenten kívül az MSZP!
Hiteltelenek lettek előttem.
szaboria1
@csutak: Van az úgy nevezett napirend előtti felszólalás most már egyre többször nem is engedik , hogy az ellenzék felszólaljon pl,a héten nem kapott szót egy jobbikos és egy LMP-sem Kövér nem adta meg a szót. Így élnek vissza a 2/3.os többségükkel.
csutak
Akkor tessék napirend előtt szövegelni!
Azt meg szoktam hallgatni, mert a szakmai duma nem érdekel minden esetben.
Ha azt sem teszik akkor miért vannak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.