A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) országai közül Magyarországon az egyik leggyorsabb a pénzromlás üteme. Az élelmiszer- és energiaárak a fő bűnösök.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Orbán azt mondta, nem lesz kevesebb a pénzünk!
Voltam vásárolni, eszméletlen áremelkedések vannak pár nap alatt.
Persze, őfőméltósága nem jár vásárolni, neki erre megvan a személyzete.
Na meg a + 500 ezer is jól jött!!!!
Január
Európai árszínvonalunk már van - az élelmiszerárak miatt " hála és köszönet" a mindenkori regnálóinknak, - ezt sikerült jól összehozni, de mi van a bérekkel és egyéb javadalmazásokkal. Ez utóbbiak sajnos bangladési szintűek.
halsáska
Szidjuk, aGyurcsányt,Bajnait,Kádárt,meg mindenkit,de ezek a tetvek(elnézést a tetvektől) összehuzták a hurkot a NÉPÜK nyakán rendesen !
halsáska
Most már bevallom,én a NÉP kértem hogy 400-legyen a benzin,400- a cukor,1-fej fokhagyma 160-egy kiló krumpli 200 ft-legyen !!!Remélem most is KEZETCSOKOL nénike,ha lemegy a (maga a mi istenünk) !!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.