Orbán Viktor nem a szélsőjobb gyengítésében, hanem erősítésében érdekelt – vélte Debreczeni József a Klubrádióban. A közíró szerint elmaradt az a két pofon, amit Orbán Viktor beígért a Magyar Gárdának.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csocsó bá
Nem úgy tűnik mintha megijedt volna a Gárda a fenyegetéstől!
Disznópofa
Akire nincs szükség, azok előbb-utóbb eltűnnek.......a gárda azért maradhat életben, mert az ország nagyon sok pontján csak tőlük várhatnak és kaphatnak segítséget. Ezt mindaddig nem értik meg azok, akik nem olyan helyen laknak, hogy napi szinten kell a félelmet átélni, akár fizikailag, akár erkölcsileg vagy anyagilag. A cigány társadalomért való kiállásért és az azokat eltartók semmibe vevéséért is veszített az MSZP. Nem kicsit, nagyon! Nem a magyarokat kell rendszabályozni! Az szokott a kifogás lenni, hogy 1-2-3 család helyenként, akik miatt kollektive büntetik a többit. Volna egy javaslatom:szedjék össze a családokat, jelöljenek ki nekik egy elhagyott falút és vegyék őket blokád alá:se ki se be. Dolgoztassák őket, hogy megtanulják mi a munka.......nem börtönbe velük, hanem tartsák el magukat, ha dolgozzák a földet lesz mit enni ha nem akkor éhen döglenek.
Sil
Én örülök a Gárdának,mert ott vannak ha baj van.Gátakon és a vörös iszapnál is ott voltak.Akinek nem volt dolga még a cigányokkal az ezt nem értheti(ne is legyen senkinek)Engem már kétszer elkaptak az orkok(csak ugy mert arra sétáltam)Akkor a házam 3szor feltörték,az autom össze firkálták.És még van 1-2okom amiért utálom őket
csutak
@Sil: A maradék nélkül is épp elég okod van tartani tőlük!
Lehet kapni Kalasnyikov kinézetű, de festékpatronosra átalakított sorozatlövő fegyvert hetvenezertől indul az ára.
Hidd el, ha felhúzod és egyet a levegőbe lősz vele, szaros gatyával rohan el onnan!
Keress rá a neten, mert én már elvesztettem a címüket.
Sil
@csutak: Azért kettőnek én is bevertem az orrát(nem adom könnyen a bőröm)meg egyet mellbe rúgtam.De hát 5-6korcs ellen nincs sok esélye az embernek.Olyankor a legjobb talpon maradni és kitörni a"gyűrűből".
csutak
Vagy megölöd vagy elfutsz!
Nincs középút:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.