A romák diszkriminációja, és a kisebbségi csoport elleni szélsőjobboldali erőszak volt az egyik leggyakrabban hangoztatott aggodalom szerdán Genfben az ENSZ Emberi Jogi Tanácsának ülésén, ahol az emberi jogok magyarországi helyzetét vizsgálták. Svájc képviselője elfogadhatatlannak nevezte a romák megfélemlítését és azokat az erőszakos cselekedeteket, amelyeket egy szélsőjobboldali milícia követetett el Gyöngyöspatán.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sííva
Az ENSZ miért nem küld ki megfigyelőt, aki a valós helyzetről tájékoztatná őket? Egyébként pont Svájc von felelősségre? Nyiltan megoldották a kisebbség kérdését. Aki nem tudta eltartani a gyerekét, elvették tőle, és csak öt év folyamatos munkaviszon után jogosult segélyre! A svájci kormány nem a hülyék gyülekezete mint a magyar!
csikknorisz
Svajc kepviseloje igazan felsorolhatna az eroszakos cselekedeteket, amiket a ''szelsojobboldali milicia'' tagjai elkovettek.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Na, akkor most álljunk meg egy szóra! Svájc mlyen alapon dumál. amikor ők szó nélkül agyonlövik a rozsomákokat, ha bármin rajta kapják őket?!!!
Javaslom, hogy küldjenek néhány, 10-20 svájci gyereket Gyöngyöspatára "üdülni", csak két hétre! Majd amikor hazamegy a gyerek betört orral, lerúgott vesével, kirabolva, esetleg tepsiben, a rozsomákok áldásos tevékenysége következtében, akkor tessenek ugatérozni!

Másik dolog az, hogy én, mint meglehetősen öntörvényű ember, nemigen tűröm el, hogy bele szóljon bárki is, hogy intézem a dolgaimat! Többek között ezért sem akartam Juniós tag lenni, tudtam, hogy ebből mi csak xarul jöhetünk ki! Majd, hogyha mindenütt így dajkálják és eltartják a tetveket, akkor lesz miről prézsmitálni, addig pedig mindenki maradjon kussban, amíg a saját bőrén nem tapasztalta a magyar valóságot!
Csizmás Kond
Milyen is lenne, ha véletlenül egyszer a magyarnak adnának igazat ?
palika
Az ensz és a többi is elmehet a picsába, Foglalkozzanak mindennel, de hagyjanak bennünk!
kamazuka
@Csizmás Kond: Grimm legszebb meséit olvastad már?
Csizmás Kond
Még azt sem tudni pontosan, hogy kik voltak a vörössapkások....
véderő
A svájciak exportálják a cigányainkat ,és akkor úgy egy év múlva visszatérhetünk az ügyre.Fogalmuk sincs róla,hogy a cigányok még a sáskáknál is kártékonyabbak.
gabrella
Svájc vigye őket,elég gazdag ország, el tudják őket tartani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.