Vélt szexuális preferenciája miatt szúrja a jobboldal szélének (Bayer, Usztics, Novák, Pörzse) a szemét a Nemzeti Színház igazgatója, darabjainak esetleges erotikus utalásai csak ürügyet jelentenek az eltávolítására tett kísérletekhez, de Orbán szerint egyelőre nem elég erőset.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feketeözvegy
@mindenlében: élvezkedett........előre ivott a medve bőrére
farkas
@mindenlében: A közönség nagy része nem szerette. Én sem. Mondom, elismerem a tehetségét, de a Nemzeti nem gondolom, hogy rohangáló, ordítozó meztelen színészek látványát kellene hogy közvetítse. Ez jó volt a Bárkában. Uff.
ila51
szeretnék Tőle egy festményt nagyon
Dr. Akula
@farkas: egyetlen rendezését láttad a színházban??
marlin
Nehogy már egy Karádi őrmester, avandzsált és betiltott gárdafővezér véleménye(!?) releváns legyen egy Alföldivel szemben!!
Dr.luigilongo60
@farkas: A száraz tények egészen mást mutatnak.A Nemzeti Színház Alföldi irányítása alatt nagyon jól működik, hogy egy-két idiótának ez zsigeri gyűlölettől vezérelve nem tetszik, az az ő bajuk.Habár ha nagyon belegondolunk ez a gyűlölet inkább egyféle parancsra történik és a politikai hovatartozást szemlélteti csupán a józan gondolkodás helyett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.