Adósságrendező program indult Tolna megye leghátrányosabb helyzetű kistérségben, Tamási környékén. A lebonyolító a bonyhádi Független Roma Egyesületet elnöke, Babai László elmondta: csaknem 54 millió forintot nyertek az adósságcsapda elkerülésére szolgáló kísérleti program megvalósítására. Tamási önkormányzata hatszázezer forintot különített el az adósságkezelési programra. Ez azt jelenti, hogy ha az érintett család a számlatartozás 25 százalékát kifizeti, a város megelőlegezi a 75 százalékot, amit később az államtól visszaigényelhet. Az egyesület nyolc mentort alkalmaznak, akik már több mint háromszáz családot kerestek fel. Kérdőíveken rögzítették, hogy kinek milyen problémái vannak. A közüzemi tartozások rendezésére családi fizetésütemezést dolgoznak ki.

Forrás: klubradio.hu
Feltöltő: northern
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsuci
@alfás: Teljes mértékben egyetértek veled a munka nem az ő világuk!!
alfás
@Sííva: mázlista! én akkor már kilenc éves voltam.
coyote3
Tulajdonképpen az ötlet nem is rossz. DE!!! Sajna vannak olyan emberek, akik ezzel visszaélnek mentalitásuknál, neveltetésüknél fogva . Azt az üzenetet hordozza nekik egy ilyen akció, hogy majd kapok valami segítséget, tehát nyugodtan tehetem a pénzemet máshova. Kiszűrni nehéz az ilyeneket, ezt is aláírom . És nekem is csak a szám jár, a jó, helyes megoldást én sem tudom.
gabrella
@Feraj49: Igen és a fizetésüket is a cigóktól kapják! Ha a magyar nem dolgozna miből kapnának fizetést az adakozó politikusok?????
köhögő bolha
A mi adónkból kedveskedik a felcsuti vajda kiterjedt rokonságának,mert 2014-ben nagy szüksége lesz a szavazataikra,már a lejárt szavatosságú konzerveket is spájzolják,az is hoz pár purdé szavazatot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.