Azok az 57 év alatti, szolgálati nyugdíjban lévő rendvédelmi dolgozók, akik nem térnek vissza dolgozni, nem nyugdíjat, hanem valamilyen más, az adózás hatálya alá eső, nem a nyugdíjkasszából finanszírozott juttatást kapnak majd - ismertette a vonatkozó terveket Szijjártó Péter, hangsúlyozva: Magyarországon nem lehet megadóztatni a nyugdíjakat, és nem is fogják.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
másvirág
Nem mindegy,hogy adónak vagy járadéknak hivják a megvonást ?
Dr. Akula
@marlin: eddig bármit cáfoltak, abból valóság lett!!
silber13
:@brumi58 : legalábbis Pintér bácsi nyugdíjának megadóztatása több lenne, mint gyalázat Igaz, fitymászos felebarátaim? Ah, hát persze,hogy igaz! Sőt ,igazabb! Sőt! Sőtebb!!
silber13
@brumi58 : Te BRUMI58!. Te engem most megtérírettél! Soha sem hittem volna,hogy a Kánai mennyegzőn történtek valósak, mármint a víz átváltoztatható borrá..Íme, megtörtént!!! Alleluja! , és járj.Elhiszem azt is, hogy " Lázár, kelj fel és járj!!!"..... felkelt., de önjáró lett!!!! Ennek isszuk a levét... Alleluja!......
Dr. Akula
@silber13: ezek szerint nagy nap ez a mai!:)))))))
Azért írd meg priviben, hogy kell a vizet borrá változtatni.:))) Csinálunk egy KFT-t:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.