Az állam értékesíti a Budapest Airportban (BA) meglévő részesedését, ezt a kormány június 9-re datált határozatában hagyta jóvá, amely a Magyar Közlöny 61. számában jelent meg.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
"az állami vagyonról szóló törvény alapján hozzájárul a versenyeztetés mellőzésével történő értékesítéshez."
barnan
2011: MOL jön, Ferihegy megy...
2012: Ferihegy jön, MOL megy ...
...
barnan
az a baj, hogy mi megyünk gallyra...
lópicigáspár
Ismerve gazdasági vezetőinket, ki van zárva, hogy ebből jól jöjjünk ki!
barnan
Röviden összefoglalva:
Átnevezzük 1 milliárd forintért a repteret*, majd megszűnünk üzemeltetők lenni, ahol megjelenhet Kína, akik készen állnak a Malév megvásárlására és a gyorsvasút építésére is. Csak az "Isten hozott Kínában" táblát kell leszúrni a képzeletbeli gyorsvasút Budapesti végpontjához és befejeződhet a projekt.

* Liszt Ferencről tudni kell, Kínában is népszerű:
"A pekingi Nemzeti Nagyszínházban (NCPA) az öregkori Liszt Ferencet és a világhírű zeneszerző jobb kézfejét ábrázoló szobrot, Jüan Hszi-kun (Yuan Xikun) szobrászművész alkotását avatták fel szombaton este", 2011.04.23-án a magyar nagykövet jelenlétében.

Hol itt a következetesség?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.