Úgy tűnik, Orbán Viktor oldja fel azt az európai dilemmát, hogyan lehet jó gazdasági kapcsolatokat ápolni olyan államokkal, amelyek finoman szólva elutasítják az európai kultúrkör szabadságra és toleranciára alapuló értékrendszerét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
palika
Ha a Kinaiakat beengedjük hazánkba, ezek pár év múlva úgy elszaporodnak, mint patkányok! Lerágják rólunk az utolsó bőrt is!
Csizmás Kond
Emlékezzetek...az első világh. előtt majdnem minden nemzet magnemtámadási meg kereskedelmi meg mittudommilyen szerződéseket nem kötött szerte a világon...a második vh előtt szintén.....
barnan
(a Júdás történetét visszavonnám, előítélet lenne egyelőre, remélem nem úgy kell értelmezni a mondatokat, ahogyan azt én tettem)
barnan
@Klári [11:48]: A gond az, hogy a háttérben ez a csata már valóban folyik (gazdasági és katonai téren egyaránt), ugyan lövések nélkül, de a mai világban ezt már így is lehet "űzni".
csutak
@barnan: Hibádzik a megváltó jelenléte a Judási hasonlathoz.
barnan
(a megváltó jelenléte adott, ha "követőként" elfordulunk az általa képviselt értékektől más érdekek miatt, Júdásként tesszük dolgainkat - ilyen értelemben gondolkoztam)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.