Többek között gyanús madeirai és ciprusi továbbképzésekről, elszúrt Alstom-szerződésről, az útszóró só miatt elfolyt százmilliókról, milliárdos adósságokban úszó BKV-ról szól a Tarlós István főpolgármester irányításával összeállított Fehér Könyv. Az ötvenoldalas problémalista arról szól, hogy a jelenlegi városvezetés szerint milyen örökséget hagyott itt a Demszky-korszak - bár az előző főpolgármester nevét egyszer sem említi a szöveg.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Sarlós elvtárs arról írjál könyvet hogy mit csináltál eddig az átnevezéseken és a zászlócserén kívül. Az az érzésem minden lapja üres marad.
Dr.luigilongo60
@Felipe: Mi másról is szólna egy ilyen idióta könyve, mint azelmútnyócévről.

Valaki másra számított?
Dr. Akula
@luigilongo60: monnyuk azelmúltegyévről! Mert itt Pesten az agyament névváltoztatásokon kívül semmi nem történt, haladt, fejlődött.
Dr. Felipe
@brumi58: Dehogynem. Emeltek egy Reagan szobrot. Ez már fejlődés az ő szintjükön. Hideg szoba, üres gyomor, 8 méteres Reagan szobor.
Dr. Akula
@Felipe: most hogy mondod! Tényleg! Elsiklok az ilyen fontos dolgok mellett! Szép volt, Sarlós elvtárs! Így tovább, vazze!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.