Az LMP szerint a kormány intézkedései miatt a fiatalok kénytelenek elhagyni az országot, hogy máshol próbálhassanak szerencsét - mondta csütörtöki, a Nemzetgazdasági Minisztérium épülete előtt tartott sajtótájékoztatóján az ellenzéki párt ifjúságpolitikai szakszóvivője.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Disznópofa
Nem tud már a kormány olyan alternatívát felkínálni annak a fiatalnak, aki megtalálta a számítását külföldön, aki képes lenne ott hagyni a biztosat a bizonytalanért. Ismerjük a kormány minden rezdülését, éppen azt mondják mindig, ami akkor, abban a percben mondaniuk kell, de nincs benne hitelesség, azt már régen elvesztették. A magyar meg tanult már annyit, hogy értse a mindenkori kormány beszédét. Azt is látjuk, hogy a kommunikációra építenek, hangzatos szavak, olyanok, amiket hallani akarnak az emberek. Valahogy Vazullá vált a nép nagy része és még ehhez forró ólom sem kellett csak a sok süket beszéd. Immunisá váltunk, úgy hogy dobja ki mindenki az immunrendszer stimulálóját, itt van helyette a zselébe burkolt ügyeletes nagyot mondó Háry helyettesítő Péterke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.