A CEEMEA feltörekvő piaci országok között Magyarország a legkiszolgáltatottabb - állapították meg a Morgan Stanley londoni közgazdászai legfrissebb anyagukban, saját indikátoruk alapján. Az elemzők...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libero
Sajnos Magyarországot (már...) elajándékozták, elígérték...

Túl sok a felénk kinyújtott üres marok!
moiszikf
Ki a f@szom ez a Morgós Sztenli? Magyarország,nyilván "hivatalosan felkérte",hogy minősítse,(fikázza le) majd kürtölje világgá! Ha ezt én teszem,az hitelrontás,rágalmazás,becsületsértés,meg ki tudja még mi!?
KöBüKi
@moiszikf: De csak akkor,ha nincs igazaD!!!!!!!!!
marlin
@moiszikf: Igazad van!! :))
Most már minden kétkedő egyértelműen láthatja, hogy a Fidesz vezette Nemzeti Együttizélés Kormánya előtt nincsenek lehetetlen feladatok!!
Meg különben is, Moody's szakértői nem is Magyarországon laknak!! Mert ha itt élnének, akkor minden bizonnyal tudnák - a közszolgálati médiából(!) és néhány színvonalas keresztény-konzervatív médiatermékből, - hogy milyen jól csinálja az Orbán-Semjén kormány!! Persze e ballib lakájmédia igyekszik zavart kelteni és azt mondják, hogy Nobel-díjas, meg szakma által elismert közgazdászok dolgoznak a Moody's-nál, meg avval, hogy a magyar kormányban nincsen tudás!! Mi viszont tudjuk, hogy a Matolcsy kétszer is nyert országos tanulmányi versenyt középiskolában. rajzból és énekből, de emellett háromszor volt kiváló úttörő is, és tudjuk, hogy az úttörő ahol tud segít, ezért most a költségvetést és hazánkat menti meg!!
Ha figyelmesen elolvasod a Moody's teljesen nevetséges érvelését, azt látod, hogy emelkedtek a közép és hosszabb távú költségvetési kilátásokkal kapcsolatos kockázatok, aggodalmak!!
Aggodalmak… hosszú táv… ugyan már… ha majd négy év múlva, megint a szocik lesznek kormányon, mindenki tudni fogja, hogy ez az egész leminősítésesdi miattuk van!!
Az meg, hogy a befektetők nem teljesen idióták és nem és nem itt fogják kockáztatni a pénzüket, kit érdekel??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.